В Одесі напали на головного режисера опери – він пов’язує це зі своїм наміром очолити театр

В Одесі побили головного режисера Одеського національного академічного театру опери та балету Євгена Лавренчука – напад стався в грудні 2020, але режисер розповів про нього тільки зараз. Сам Лавренчук пов’язує напад зі своїм бажанням брати участь у конкурсі на посаду художнього керівника-директора Одеської опери.

Як написав у фейсбуці сам Лавренчук, в жовтні 2020 року він отримував анонімні телефонні погрози – йому радили «валити з театру». Потім він розповів про свій намір брати участь у конкурсі директорці Одеської опери Надії Бабіч.

«Моя відповідь була позитивною, оскільки бачу перспективи творчого розвитку театру, маю відповідну освіту, кваліфікацію та досвід, тим не менше, мною була заявлена готовність та бажання йти з нею у парі за будь-яких результатів конкурсу», – написав Лавренчук 1 березня.

"; //parse XFBML, because it is not nativelly working onload if (!fbParse()) { var c = 0, FBParseTimer = window.setInterval(function () { c++; if (fbParse()) clearInterval(FBParseTimer); if (c === 20) { //5s max thisSnippet.innerHTML = "Facebook API failed to initialize."; clearInterval(FBParseTimer); } }, 250); } } }; thisSnippet.className = "facebookSnippetProcessed"; if (d.readyState === "uninitialized" || d.readyState === "loading") window.addEventListener("load", render); else //liveblog, ajax render(); })(document);

Ще новини

Leave a Comment